Waarom Freelance?

Waarom zou u een freelance medewerker of freelancer inzetten?

De wereld verandert elke dag.
Vooral de manier waarop we werken verandert in snel tempo.
Onder invloed van digitalisering wordt het plots mogelijk overal te werken.

Advertentie Streekkrant

Ook de wijze waarop je werkt verandert. De tijd dat je bij een werkgever start en daar ook op pensioen gaat ligt ver achter ons. Omgevingen waar zeer flexibel wordt ingespeeld op de behoeften van de dag, en waar teamwerk wordt ingezet, waar ieder zijn talenten kan leveren, zijn meestal succesvoller dan traditionele werkgever – werknemer relaties. 

Landen zoals Nederland en US waar een belangrijk deel van de beroepsbevolking freelancer is, lopen voor met innovatie, efficiëntie en het creëren van een toekomstgerichte nieuwe werkethiek.

Stel dat uw organisatie of praktijk tijdelijk extra werk krijgt, maar net niet voldoende om een nieuwe medewerker aan te nemen. Een interim heeft voordelen, maar per definitie is een interim op zoek naar vast werk, en loop je dus het risico dat halverwege het project iemand anders moet worden ingezet. Het interimkantoor moet ook betaald worden.

De oplossing is: “een freelancer inzetten”.

In België is onafhankelijke “freelance” support redelijk nieuw.

Het grote voordeel van een freelance medewerker is dat:
  • U krijgt steeds dezelfde freelancer.
  • U bent een klant die elke dag moet verdiend worden, geen werkgever.
  • De freelancer is gespecialiseerd in de taak die hij/zij uitvoert.
  • U kunt een freelancer per dagdeel of per project inzetten.
  • U hebt alleen de kosten die de freelancer factureert, geen personeelskosten, geen opzegvergoedingen, noch kosten voor IT of telefoon enz, …..
  • De freelancer is flexibel en werkt vanuit eigen kantoor of bij u op de zaak.

FleXcellent freelance is gespecialiseerd in kantoorwerk zoals onder andere MS Excel©, Word©, Powerpoint© en is ook beschikbaar voor commerciële taken zoals offerte- en betalingsopvolging.
Ook meer specifieke taken en projectwerk zijn mogelijk.

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende offerte volgens uurtarief of op projectbasis, of wenst u een keer persoonlijk kennis te maken, ga naar contact, stuur een e-mail of bel:

Klik op het linkedin logo en bekijk ons curriculum vitae:

linkedin-logo-3