Website beheren

Uw website beheren

Een website actueel houden, extra verkeer genereren en de content permanent verbeteren is een hele opgave, maar wel zeer leuk om te doen.

Uiteraard moet je beginnen bij het begin.
Het CMS; Content Management System moet correct worden gevuld met relevante data. De basis moet goed zitten. SEO om goed in de Google zoekresultaten terecht te komen.
Toch komen hier heel wat technische weetjes bij te pas, en moet je soms via trial-and-error bij de waarheid komen om hoog in de SERP (Search Engine Results Page) te scoren.
Slimme Google past immers systematisch zijn algoritmes aan om de gebruiker een zo goed mogelijke ervaring en optimale relevantie te bieden.

Gezond boerenverstand helpt gelukkig altijd.
Het technisch kunnen inrichten is één zaak, goed luisteren naar de opdrachtgever en meedenken binnen de strategie en huisstijl van de opdrachtgever is een andere en is niet iedereen gegeven zo blijkt uit de praktijk.

google analytics
wie bekijkt mijn website?

Het is zaak het verkeer dat op je website komt goed in beeld te brengen, want daaruit kan je heel wat conclusies trekken over wat de volgende stappen zouden moeten zijn om te optimaliseren.

Je website is immers je belangrijkste etalage, verkoper en ook soms kassa. Of je nu een webshop hebt of voor een vakvereniging een website onderhoudt, laat ons nooit vergeten dat we in ons in het  ATAWADAC tijdperk bevinden.

Het ATAWADAC acroniem staat voor;
Any Time, Any Where, Any Device, Any Content”.

 

keyboard
Website beheren

FleXcellent helpt je organisatie, vakorganisatie, bedrijf, praktijk, gemeenschap, MKB – KMO, advocatuur, advocatenkantoor, gerechtsdeurwaarder, vereniging, privé persoon, sport of hobby club graag met het onderhouden en up to date houden van je website inclusief het creëren van verkeer naar en van partners of een pagina op social media zoals Google+, Linkedin, Facebook, Twitter en dergelijke.

Ook onderzoek naar zoekwoorden voor jouw website of het meten van het verkeer via Google Analytics behoort tot de mogelijkheden. Wil je weten wat je concurrent online doet, of wil je een voorstel voor een adwords campagne? FleXcellent denkt graag met je mee.

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende offerte volgens uurtarief of op projectbasis, of wenst u een keer persoonlijk kennis te maken, ga naar contact, stuur een e-mail of bel:

Klik op het linkedin logo en bekijk ons curriculum vitae:

linkedin-logo-3